Çocuğunuzun Geleceğini Güvence Altına Alın
Kanada

Kanada Quebec eyaleti üzerinden yatırım yolu ile göçmenlik programını 31 Ağustos 2019'a kadar uzattı!

ÇOCUĞUNUZUN GELECEĞİNİ GÜVENCE ALTINA ALIN!
KANADA ÜNİVERSİTELERİNDE KANADA VATANDAŞI GİBİ OKUTUN.

Bilindiği üzere Kanada eğitim sistemi dünyada her yıl ilk 3'e girmektedir. Sizler de çocuğunuzun orta, lise ve üniversite eğitimini Kanada’da aldırmayı planlıyorsanız aileniz için göçmenlik başvuruna şimdiden başlayabilirsiniz.

Danışanlarımızın deneyimlerinden yola çıkarak, çocuklarına eğitim planlaması yapan ebeveynlerin göçmenlik avantajlarını daha sonradan fark ettiklerini ve asıl fırsatı kaçırdıklarını gözlemliyoruz.

Kanada, çocuklarınızın eğitim alabileceği bir seçenek ise göçmenlik sürecini başlatmanız size aşağıdaki avantajları sağlayacaktır:

  • Çocuğunuz Türkiye'de eğitimine devam ederken, göçmenlik işlemlerinizi yürütebilirsiniz.
  • Göçmenlik hakkı edinimi ile birlikte sosyal bir devlet olan Kanada’da çocuklarınızı ücretsiz okutabilirsiniz.
  • Okul kayıt zamanı geldiğinde göçmenlik veya vatandaşlık statünüz size fiyat avantajı sağlayacaktır.
  • Okul seçiminde yabancı öğrenci statüsü yerine vatandaşlık sürecine gidecek göçmen statüsü ile dilediğiniz şehir ve okulda eğitim alma hakkınız olacaktır.
  • Bununla birlikte, sizler mevcut işlerinizi Türkiye’de devam ettirirken, yerleşmek ve çocuğunuza eğitim aldırmak için daha esnek planlama yapabilirsiniz.
  • Göçmenlik statüsü ile birlikte iş açabilir, çalışabilir ve sosyal haklardan faydalanabilirsiniz.

Bir veya birden fazla çocuğunuzun eğitimi için ayıracağınız toplam yatırım bedelini kendiniz ve ailenizin tümü için bir yatırım fırsatına dönüştürebilirsiniz.
Aşağıdaki yatırımcı programı ile geri dönüşü olmayan eğitim masrafı yerine tüm ailenizin geleceğine baştan yatırım yapın!

Quebec Eyaleti Yatırımcı Program Detayları
Yönetim tecrübesine sahip iseniz, eşiniz ile birlikte edindiğiniz mal varlık toplamınız 2,000,000 CAD olmalıdır. Başvurunuz için göstermeniz gereken malvarlığı tutarınız gayrimenkul, banka hesabı ve şirket öz sermayesinden oluşabilir.

Başvurunuzun onaylanmasıyla birlikte geri dönüşsüz 320,000 CAD (241,000$) ödeme yaparak, aileniz ile birlikte Kanada Göçmeni (Daimi Oturum İzni Sahibi) olabilirsiniz.

25 senelik tecrübemiz ile bu sene de tüm işlemlerinizi başından sonuna kadar adınıza yürütmeye devam ediyoruz. Detaylı bilgi için lütfen bizimle iletişime geçiniz.

Önceki Post
Sonraki Post