Avrupa'da Çocuğunuzun Geleceğini Güvence Altına Alın

ÇOCUĞUNUZUN GELECEĞİNİ GÜVENCE ALTINA ALIN!
AVRUPA VATANDAŞI OLARAK AVRUPA ÜNİVERSİTELERİNDE OKUSUN.

Sizler de çocuğunuzun orta, lise ve üniversite eğitimini Avrupa Birliği ülkelerinde almasını istiyorsanız, okul ve ülke seçimini yapmadan Avrupa Birliği Vatandaşı olmayı öncelikle düşünebilirsiniz.

Danışanlarımızın deneyimlerinden yola çıkarak, çocuklarına eğitim planlaması yapan ebeveynlerin vatandaşlık avantajlarını daha sonradan fark ettiklerini ve asıl fırsatı kaçırdıklarını gözlemliyoruz.

Böylelikle eğitim planlaması için ayırdığınız bütçeyi tüm ailenizin vatandaş olması için kullanıp, iki önemli konuyu tek bir çatı altında toplayabilirsiniz. Bir veya birden fazla çocuğunuzun eğitimi için ayıracağınız toplam yatırım bedelini kendiniz ve ailenizin tümü için bir yatırım fırsatına dönüştürebilirsiniz.

Ülke Süre Maliyet Vatandaşlık/Pasaport Edinimi
BULGARİSTAN* 260,000€ 2,5 Yıl Süre sonunda ana başvuran, 1 sene sonra çocuklar edinir.
MALTA 650,000€ 1 Yıl Süre sonunda her aile ferdi edinir.
MONTENEGRO 250,000€ 4-6 Ay** Süre sonunda her aile ferdi için Montenegro Pasaportu, AB üyeliği sonrası AB statüsü edinimi.
PORTEKİZ*** 350,000€ 6-7 Yıl Oturum İzni 5. Yılda Portekizce dil bilgisi ile Daimi Oturum İznine dönüşür, akabinde Vatandaşlık başvurusu yapabilme hakkı.
*Bağış/Hibe   **Montenegro /Karadağ’ın 2023’de girmesi planlanmaktadır.    ***Gayrimenkul Alımı
Yukarıdaki bürokratik süreler göz önüne alındığında, eğitim planlamasından önce statü ediniminin önemi ortaya çıkmaktadır.

Avrupa Birliği ülkelerinde çocuklarınıza eğitim aldırmak bir seçenek ise okul ve ülke belirlemeden önce vatandaşlık başvurusunda bulunmak size ve ailenize aşağıdaki avantajları sağlayacaktır.
  • Çocuğunuzun mevcut eğitimi devam ederken vatandaşlık işlemlerinizi yürütebilirsiniz.
  • Avrupa Birliği vatandaşlık haklarınız ile birlikte istediğiniz Avrupa Birliği ülkelerinde çocuklarınıza eğitim aldırabilirsiniz.
  • Okul fiyatlarında Avrupa Birliği vatandaşı olarak bütçenize fayda sağlarsınız.
  • Okul seçim ve kabul sürecinde yabancı öğrenci statüsü yerine vatandaş statüsü ile dilediğiniz şehir ve okulda eğitim seçeneğinizi arttırabilirsiniz.
  • Bununla birlikte , sizler mevcut işlerinizi Türkiye’de devam ettirirken, yerleşmek ve çocuğunuza eğitim aldırmak için daha esnek planlama yapabilirsiniz.
  • En önemlisi, üniversiteden mezun olan çocuğunuz vatandaş olarak dilediği AB ülkesinde iş bulabilir ve kariyerine yön verebilir.
25 senelik tecrübemiz ile tüm göçmenlik ve vatandaşlık işlemlerinizi başından sonuna kadar hukuki temsilciniz olarak yürütmeye devam ediyoruz.

Önceki Post