KANADA GÖÇMENLİĞİ'NDE YENİ BİR YAKLAŞIM: START-UP

Yatırım yoluyla göçmenlik ve vatandaşlık başvurularındaki 25 yıllık tecrübemiz ile sizlere Kanada Göçmenlik ediniminde yeni bir yaklaşımı sunmak isteriz.

Göçmenlik ve vatandaşlık taleplerinde en temel ihtiyacın global dünyamızda çocuklarımızın iyi bir eğitim alarak , dünya vatandaşı olmalarını istememiz yatmaktadır. Bu anlamda gelecek vaad eden bir ülke olarak Kanada, Göçmenlik ve Vatandaşlık prosedürleri açısından gün geçtikçe zorlaşmaktadır.

Start-up Girişimci Visa hızlı ve etkili bir yaklaşım olup, mevcut göçmenlik programları içerisinde yatırımcının da bilfiil rol almasını sağlar.

Geri dönüşü olmayan yatırım yapmak yerine, Federal hükümet açısından inovatif veya çevre dostu olarak onaylanmış bir şirkete direkt yatırım yapan ve karşılığında hissedar olan yatırımcılar, Start-up ortaklığı yoluyla göçmenlik (PR) statüsüne başvurabilir.

Genel yatırımcı programına kıyasla, daha az maliyeti olan ve daha kısa sürede göçmenlik hakkı elde edilen bu programa dahil olmak ve detaylı bilgi edinmek için birebir görüşme talebinde bulunabilirsiniz.

NEDEN KANADA

  • Çocuklarınızın eğitimi; dünya genelinde en iyi 3. ülke,
  • Güvenli ekonomisi; G8 ve Nafta üyesidir,
  • Sosyal hayat kalitesi; kültürel, etnik ve dini farklılıkları zengin bireylerden oluşur,
  • Eşitlik ve Hakların korunması açısından Kanada; göçmenlik almak isteyen tüm yatırımcıların öncelikli tercihidir.
  • Önceki Post
    Sonraki Post